Garm Vestkyst IPA
22 liter, 75 % utbytte
Malt
5,3 kg Maris otter
0,2 kg caramunich I 90 EBC
0,25 kg sukker
Humle
30 g mosaic 11,7 % i 60 min
20 g amarillo 8,5 % whirlpool i 20 min
20 g cascade 7,1 % whirlpool i 20 min
20 g centennial 9,4 % whirlpool i 20 min
Gjær
White labs wlp002, 1,2 dl slurry
Koketid: 75 min
OG(e): 1.064
FG(e): 1.012
IBU: 53
EBC: 13
Innmesk 62°C. 62°C i 30 min, 72°C i 30 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylte mesken med syv liter vann.
Notater:
Etter brygging: OG 1.062, ca. 21 liter. Beluftet med 1 liter/min i et minutt. Satt til gjæring på 19 °C.
12.11.17: Økt temperaturen til 20°C.
14.11.17: Tilsatt 20g cascade, centennial og amarillo tørrhumling.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar