Garm Nissegodt
22 liter, 75 % utbytte
Malt
4,5 kg maris otter
0,3 kg lys krystallmalt 90 EBC
0,2 kg krystallmalt 120 EBC
0,15 kg mørk krystallmalt 275 EBC
0,2 kg lys sjokolademalt 600 EBC
0,1 kg sjokolademalt 1000 EBC
0,5 kg spraymalt
0,25 kg melassesukker
Humle
25 g pacific gem 12 % i 60 min
Gjær
White labs wlp002, 1,7 dl slurry
Koketid: 75 min
OG(e): 1.069
FG(e): 1.020
IBU: 30
EBC: 54
Innmesk 62°C. 62°C i 10 min, 72°C i 40 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylte mesken med seks liter vann.
Notater:
Etter brygging: Endte opp med 22 liter, OG 1.068. Satt til gjæring på 19°C.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar