Garm Brun
22 liter, 75 % utbytte
Malt
3,3 kg maris otter
0,5 kg flaket bygg
0,2 kg pale crystal malt, 75 EBC
0,2 kg krystallmalt, 150 EBC
0,2 kg pale chocolate malt, 600 EBC
Humle
38 g east kent goldings, 5,1 % i 60 min
20 g fuggles 5 % ved kokeslutt
Gjær
White labs wlp 013 London ale. Slurry fra forrige brygg.
OG(e): 1.045
FG(e): 1.012
IBU: 23
EBC: 33
Innmesk: 62 °C. 10 min på 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min på 78°C. Mesken skylt med seks liter vann (78°C). Koketid 75 min.
Notater
Etter brygging: Endte opp med 22 liter OG 1.045. Tilsatt slurry og oksygen, og satt til gjæring på 19°C.
1.4.19: Tappet på fat. FG 1.016, 3,8 % abv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar