Malt
4 kg maris otter
0,3 kg brun malt
0,2 kg krystallmalt
0,2 kg sjokolademalt
0,1 kg pale chocolate malt
Humle
20 g target 11,5 % i 60 min
25 east kent goldings 5,1 % i 5 min
Gjær
White labs wlp023 Burton ale, 1,5 liter starter
OG(e): 1.051
FG(e): 1.010
IBU: 30
EBC: 53
Notater
Etter brygging: OG 1.050, 22 liter. Tilsatt 1l/min okysgen i 1 min. Satt til gjæring på 19°C.
9.7.18: Økt temperaturen til 20°C.
10.7.18: Økt temperaturen til 21°C.
30.7.18: Tappet på fat. FG 1.010, 5,2 % abv. Satt til modning i kjøleskap på 4°C.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar