Garm Overtrykk, California Common
22 liter, 75 % utbytte
Malt:
4,2 kg Best pale alemalt
0,3 kg caramunich I (hadde ikke pale ale malt)
0,2 kg krystallmalt 150 EBC
0,08 pale chocolate malt 600 EBC
Humle:
15 g northern brewer 10,4 % i 60 min
30 g northern brewer 10,4 % i 15 min
30 g northern brewer 10,4 % ved kokeslutt
Gjær:
Mangrove Jacks Californian Lager M54, to poser rehydrert i kokt og avkjølt vann
OG(e): 1.049
FG(e): 1.012
IBU: 37
EBC: 25
Innmesk 62°C. 30 min på 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min på 78°C. Mesken skylt med seks liter vann (78°C). Koketid 75 min.
Notater:
Notater:
Etter brygging: Endte opp med 22 liter, OG 1.052. Satt til gjæring på 15°C.
30.4.18: Økt temperaturen til 16°C.
1.5.18: Økt temperaturen til 17°C.
30.4.18: Økt temperaturen til 16°C.
1.5.18: Økt temperaturen til 17°C.
2.5.18: Økt temperaturen til 18°C.
12.5.18: Tappet på fat. FG 1.012, 5,2 % abv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar