Garm Bitter
22 liter, 75 % utbytte
Malt:
3 kg pale ale malt
0,5 kg flaket bygg
0,3 kg caramunich 1 90 EBC
0,1 kg mørk krystallmalt 275 EBC
Humle:
25 g EKG 6,5 % i 60 min
30 g EKG 6,5 % i 15 min
30 g EKG 6,5 % ved kokeslutt
15 g EKG tørrhumle
Gjær:
White labs wlp005 British ale, 1 liter starter
Koketid: 75 min
OG(e): 1.041
FG(e): 1.012
IBU: 33
EBC: 18
OG(e): 1.041
FG(e): 1.012
IBU: 33
EBC: 18
Innmesk: 62°C. 62°C i 30 min, 72°C i 30 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylt mesken med seks liter vann.
Notater
Etter brygging: Endte opp med 22 liter, OG 1.038. Satt til gjæring på 19°C.
18.9.16: Gjæringen godt i gang etter ca. 18 timer. Økt temperaturen til 20°C.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar