Garm California Steamin'
22 liter, 75 % utbytte
Malt:
1,5 kg maris otter
1,5 kg viennamalt
1,5 kg lys munchnermalt
0,2 kg caramalt 40 EBC
0,2 kg krystallmalt 120 EBC
0,1 kg mørk krystallmalt 275 EBC
Humle:
15 g Northern Brewer 10,5 % i 60 min
40 g Northern Brewer 10,5 % i 15 min
50 g Northern Brewer 10,5 % ved kokeslutt
Gjær:
WLP810 San Francisco 1+1 liter starter i henhold til mrmalty.com
OG(e): 1051
FG(e): 1016
EBC: 22
IBU: 42
Meskeprogram: Innmesk: 62°C, sacc.-rest: 67°C i 75 min, utmesk: 77°C i 20 min
Koketid: 75 min
Primærgjæring: 17°C i to uker
Northern Brewer, gjærnæring og irish moss. |
Bitterhumlen kokes. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar