Garm Blond ale
22 liter, 75 % utbytte
Malt:
4 kg pilsmalt
0,6 kg Viennamalt
0,5 kg sukker
Humle:
50 g hallertauer mittelfrüh 5 % i 60 min
50 g hallertauer mittelfrüh 5 % ved kokeslutt
Gjær:
White labs wlp 570, 2 liter starter
OG(e): 1.059
FG(e): 1.008
IBU: 28
EBC: 7
Innmesk 62°C. 30 min på 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min på 78°C. Mesken skylt med seks liter vann (78°C). Koketid 75 min.
Notater:
Notater:
Etter brygging: Endte opp med 22 liter, OG 1.056. Satt til gjæring på 18°C.
13.5.18: Økt temperaturen til 19°C.
28.5.18: Etter en snau uke på baderomsgulvet (25°C) etter at stormgjæringen ga seg, er FG 1.005. 6,7 % belig blond. Det høres helt riktig ut!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar