søndag 10. april 2011

NM 2011

JADDA!!! Garm Nanobryggeri har nok en gang fått en plassering blant de tre beste. Havrestouten min, som jeg hadde størst forhåpninger til, ble nummer tre i klassen for mørk ale. Kjempemoro. Porteren fikk også ganske bra tilbakemelding, men nådde ikke opp (totalt 66 poeng). Bitteren derimot ble slaktet, kun 23 poeng. Dommerene klagde på mye alkoholsmak og lite humle. Jaja, jeg syntes det var god i hvert fall.

I publikumsfavorittkonkurransen stilte Bærum Humlekongelig Bryggerlaug sammen med Erik i fra bryggselv.no, og serverte fire forskjellige øl, blant annet min ASIBA. Erik stilte med ølbrød og marinerte kyllingklubber. Et genialt konsept og det virket til å være veldig populært. Kyrre og jeg stakk av med hvert vårt 9 liters fat. Jeg fikk veldig varierende tilbakemeldinger, men det var åpenbart mange som likte ølet svært godt, og folk kom på anbefalinger fra andre for å smake. Alltid moro! Nå er det ett år til neste gang.

Resultatlisten finner du her.

1 kommentar:

  1. Gratulerer med pallplassering Øyvind. Det var kjempemorro! Håper vi får en smaksprøve på skallebankfestivalen ;) Neste år skal vi bite enda mer fra oss...

    SvarSlett