Malt:
3 kg pilsenmalt
0,6 kg viennamalt
0,1 kg aromatic malt
0,35 kg havreflak
0,5 kg sukker
Humle:
60 g hallertauer mittelfrüh, 4,5 % i 60 min
40 g hallertau mittelfrüh 4,5 ved kokeslutt
Gjær:
WLP 570 Belgian Golden Ale
Koketid: 90 minOG(e): 1.051FG(e): 1.008IBU: 31EBC: 7
Innmesk: 62°C. 62°C i 30 min og 72°C i 30 min. Utmesk 78°C i 10 min. Skylt mesken med seks liter vann.
Notater:
Etter brygging: Endte på 22 liter, OG 1.050. Ølet står til gjæring på 18°C. Gjæringsforløpet kan følges her.
13.5.17: Gjæringen en godt i gang, så da økes temperaturen til 19°C. SG ca. 1.038.
14.5.17: Økt temperaturen til 20°C. SG ca. 1.032.
13.5.17: Gjæringen en godt i gang, så da økes temperaturen til 19°C. SG ca. 1.038.
14.5.17: Økt temperaturen til 20°C. SG ca. 1.032.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar