mandag 12. mars 2012

Rullering

Fatene med havrestouren og IPAen har blitt tømt de siste ukene. Dette har gitt plass til min Deuchars IPA-"klon", og i dag ble også milden tappet på fat og dyttet rett inn i øleskapet.

Deuchars IPAen er fersk, men god allerede. Tanken er at den skal ha lite kullsyre, men akkurat nå har den kanskje litt lite. Alkoholprosenten endte på 4,3 %, men med ok fylde.

Milden har stått i litt over to uker, og klar for å tappes å fat. Siden det var ledig plass i øleskapet, fikk den gå rett inn, uten sukker til karbonering. Om et par uker bør den være veldig klar. Den smakte i hvert fall veldig bra nå.

PS: I dag har jeg for andre gang hatt besøk av fotograf fra Asker & Bærum Budstikka, denne i gangen i forbindelse med en artikkel om ølbrygging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar