Garm Overtrykk III
22 liter, 75 % utbytte
Malt
4,2 kg pale ale malt
0,3 kg pale crystal malt, 75 EBC
0,2 kg krystallmalt 162 EBC
0,08 kg pale chocolate malt 650 EBC
Humle
30 g northern brewer, 5,45 % i 60 min
5 g columbus 15 % i 60 min
30 g northern brewer 5,45 % i 15 min
10 g cascade 6 % i 15 min
40 g northern brewer 5,45 % ved kokeslutt
Gjær
White labs wlp 810 San Fransisco lager, to pakker i to+en liter starter.
OG(e): 1.051
FG(e): 1.010
EBC: 25
IBU: 41
Innmesk 25 liter, 62°C. 30 min 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min 78°C. Skylt med seks liter vann, 78°C.
Koketid: 75 min.
Notater
Etter brygging: Endte opp med 21 liter, OG 1.051. Tilsatt 1 liter/min oksygen i 1,5 min. Satt til gjæring på 16°C.
20.7.19: Tappet på fat. FG 1.012, 5,1 %.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar