Garm Bitter 'n Cross
22 liter, 75 % utbytte
Malt
3, 5 kg Crisp maris otter
0,5 kg flaket bygg
0,3 kg TF krystallmalt, 150 EBC
Humle
25 g bramling cross 6 % i 60 min
30 g bramling cross 6 % i 15 min
30 g bramling cross 6 % ved kokeslutt
Ca. 10 g bramling cross tørrhumle i 7 dager, tilsatt etter stormgjæring
Gjær
White labs WLP013, ett rør.
OG(e): 1.046FG(e): 1.012IBU: 29EBC: 17
Innmesk: 62 °C. 10 min på 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min på 78°C. Mesken skylt med seks liter vann (78°C). Koketid 75 min.
Notater
Etter brygging: Endte på 22 liter, OG 1.044. Satt til gjæring på 19°C.
22.2.19: Økt temperatur til 20°C.
23.2.19: Økt temperatur til 21°C.
25.2.19: Tilsatt tørrhumle.
8.3.19: Tappet på fat. FG 1.014, 4 % abv.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar