Garm Pale 1344, APA
22 liter, 75 % utbytte
Malt:
3,3 kg Best Pale ale malt
0,6 kg münchnermalt, 15 EBC
0,2 kg caramel pils
Humle:
7 g chinook 11,7 % i 60 min
8 g chinook 11,7 % i 30 min
24 g cascade 7,1 % whirlpool 20 min
24 g centennial 9,4 % whirlpool i 20 min
24 g cascade tørrhumle i 7 dager
24 g centennial tørrhumle i 7 dager
Gjær:
White Labs wlp002, en pakke.
OG(e): 1.044
FG(e): 1.010
IBU: 34
EBC: 10
Innmesk 62°C. 30 min på 62°C, 30 min 72°C. Utmesk 10 min på 78°C. Mesken skylt med seks liter vann (78°C). Koketid 75 min.
Notater:°C.
Etter brygging: Endte opp med 22 liter, OG 1.046. Satt til gjæring på 18
22.4.18: Første tegn på gjæring (aktivitet i gjærlås) etter ca. 22 timer.
23.4.18: Økt temperaturen til 19°C.
24.4.18: Økt temperaturen til 20°C.
28.4.18: Tilsatt 24 g centennial og cascade tørrhumle
22.4.18: Første tegn på gjæring (aktivitet i gjærlås) etter ca. 22 timer.
23.4.18: Økt temperaturen til 19°C.
24.4.18: Økt temperaturen til 20°C.
28.4.18: Tilsatt 24 g centennial og cascade tørrhumle
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar