tag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post6088618197724829233..comments2023-10-06T14:05:24.226+02:00Comments on Garm Nanobryggeri: #137 Mørk saison og BrewometerSoppenhttp://www.blogger.com/profile/00756075226013642888noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-42355432074186923092016-04-01T18:48:51.807+02:002016-04-01T18:48:51.807+02:00Jeg tenker å skrive en skikkelig anmelding av brew...Jeg tenker å skrive en skikkelig anmelding av brewometeren når ølet er ferdig og tappet på fat, men hittil er erfaringene veldig bra. Ølet er nede i ca. 1.010, og ligger ganske stabilt på 22°C, men jeg har ikke kontrollert mot min egen oechslevekt og mitt termometer. Selv om jeg ikke har et nettbrett eller en telefon som logger kontinuerlig, så kan jeg når som helst sjekke med min egen telefon når jeg er hjemme, og den poster i regnearket og spytter ut en graf som gir mening (jeg måtte lage et nytt regneark, men jeg kunne kopiere over det som var logget i det første, derfor mistet jeg ingen informasjon). Så det ser lovende ut. Jeg er nærmest hekte på å sjekke SG hele tiden :)Soppenhttps://www.blogger.com/profile/00756075226013642888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-58374302303584250962016-04-01T16:02:54.193+02:002016-04-01T16:02:54.193+02:00Hvordan går det med gjæringen, fungerer brewometer...Hvordan går det med gjæringen, fungerer brewometeret bra? Anders Refsahl https://www.blogger.com/profile/01715056408831881126noreply@blogger.com