tag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post4348033130544130979..comments2023-10-06T14:05:24.226+02:00Comments on Garm Nanobryggeri: #84 Janets BrownSoppenhttp://www.blogger.com/profile/00756075226013642888noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-27518726581384381102013-07-04T16:57:47.529+02:002013-07-04T16:57:47.529+02:0022 liter i gjærongskaret, så ca 23 liter etter kok...22 liter i gjærongskaret, så ca 23 liter etter kok på mitt oppsett. Soppenhttps://www.blogger.com/profile/00756075226013642888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-87020481830887314532013-07-04T13:19:56.062+02:002013-07-04T13:19:56.062+02:00det er 22 L ferdig etter kok?det er 22 L ferdig etter kok?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-61746460814118897522013-05-27T10:53:07.648+02:002013-05-27T10:53:07.648+02:00Moro. Jeg prøvde også å bygge opp bryggevannet mit...Moro. Jeg prøvde også å bygge opp bryggevannet mitt slik Tasty gjør. Kom ikke helt i mål med mitt vann, men ganske nærme. Han har 350 ppm sulfat, så det er ikke rart humlen er fremtredende. Soppenhttps://www.blogger.com/profile/00756075226013642888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765669288224456074.post-5052626735114191232013-05-26T23:32:56.451+02:002013-05-26T23:32:56.451+02:00Morsomt, den står som neste øl hos Myra Bryggeri o...Morsomt, den står som neste øl hos Myra Bryggeri også. Og fra smaksnotatene dine å bedømme, må jo "forbannet god" være noe å glede seg til!JIKvighttps://www.blogger.com/profile/16841275089733675170noreply@blogger.com